Λειτουργία/Καινοτομία

Διάβασε γιατί η εφαρμογή theBExperTs είναι κάτι παραπάνω από έναν υπολογιστή στατιστικών

Για την ευκολότερη κατανόηση της καινοτομίας πίσω από την εφαρμογή theBExperTs, ας εξηγήσουμε αρχικά κάποια βασικά στοιχεία σχετικά με τα στοιχήματα ποδοσφαίρου μαζί με μια σύντομη παρουσίαση των τρέχουσων υπηρεσιών στατιστικής ανάλυσης.

Κάθε παιχνίδι ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία έχει το ακόλουθο σχήμα: Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Απόδοση Γηπεδούχου Απόδοση Ισοπαλίας Απόδοση Φιλοξενούμενου (π.χ. Arsenal Chelsea 2.30-3.10-2.80).

Μέχρι τώρα, είχες απλά τη δυνατότητα να ψάξεις για συγκριτικά ιστορικά στατιστικά ανάμεσα στους αντιπάλους ενός οποιουδήποτε παιχνιδιού ποδοσφαίρου. Η δικής μας εφαρμογή, theBExperTs, σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να ζητήσεις εξειδικευμένα στατιστικά που δεν βασίζονται μόνο σε στατιστικά στοιχεία αποτελεσμάτων (στο παράδειγμα μας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα απλό στατιστικό όπως το γεγονός ότι στα τελευταία 10 παιχνίδια ανάμεσα στην Arsenal και την Chelsea, η Arsenal έχει 4 νίκες, 3 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και η Chelsea έχει 3 νίκες) αλλά θα βασίζονται και σε στατιστικά στοιχεία των αντίστοιχων στοιχηματικών αποδόσεων της στοιχηματικής εταιρίας της επιλογής σου (προς το παρόν προσφέρουμε υπηρεσίες για τις Bet365, Bwin, Interwetten και Landbrokes).

Επιστρέφοντας στο παράδειγμα μας, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει από μια ευρεία ποικιλία προσφερόμενων επιλογών ώστε να δημιουργήσει εξειδεικευμένα ερωτήματα όπως τα ακόλουθα,


  • ποιο είναι το ποσοστό παιχνιδιών που κέρδισε η Arsenal όταν έπαιζε εντός έδρας και η νίκη της προσφερόταν σε απόδοση μεταξύ του 2.10 και του 2.50 (εννοείται πως το εύρος στοιχηματικής απόδοσης ορίζεται από τον χρήστη ο οποίος έχει επίσης τη δυνατότητα να διαλέξει συγκεκριμένη τιμή - αντί για εύρος, π.χ. 2.30 στην περίπτωση μας)
  • ποιο είναι το ποσοστό εντός έδρας νικών, ισοπαλιών και εκτός έδρας νικών στην Αγγλική Premier League όταν η γηπεδούχος ομάδα είχε απόδοση 2.30 Ή ποιο είναι το ποσοστό επιβεβαιωμένων ισοπαλιών στην Αγγλική Premier League όταν η απόδοση για την ισοπαλία βρισκόταν μεταξύ του εύρους του 2.70 και του 3.30 (και στις δύο περιπτώσεις ο χρήστης ασχολείται μόνος με τις αποδόσεις και όχι με τις εμπλεκόμενες ομάδες)
  • ποιο είναι το ποσοστό των παιχνιδιών που κέρδισε η Chelsea όταν έπαιζε εκτός έδρας και η νίκη της προσφερόταν σε απόδοση ίση με 2.80

Στην κυριολεξία, ο χρήστης μπορεί να κάνει σύνθετους συνδυασμούς αφού η εφαρμογή προσφέρει διάφορες επιλογές ώστε να τον βοηθήσει να αποφασίσει για τα στοιχήματα του.

Προφανώς, η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, οπότε περισσότερες επιλογές θα προστεθούν, συμπεριλαμβανομένων στατιστικών για ερωτήματα σχετικά με over/under, περισσότερα αθλήματα και φυσικά περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.