Επικοινωνία

Δείξτε την υποστήριξη σας στους theBExperTs

Μήνυμα Email

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις προσφερόμενες υπηρεσίες ή προτάσεις για πιθανές μελλοντικές προσθήκες στην εφαρμογή μας. Εκφράστε ελεύθερα την άποψη σας (θετική ή αρνητική, όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα) στέλνοντας μήνυμα (για σύντομα μηνύματα έως και 250 χαρακτήρων) ή email (για μεγαλύτερα μηνύματα, προτάσεις για συνεργασία ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση χρειάζεστε περισσότερους των 250 χαρακτήρων).

Η διατήρηση στενών σχέσεων με την κοινότητα ποδοσφαιρικού στοιχηματισμού είναι πάντοτε βασικός σκοπός για εμάς. Για αυτό και προτεραιότητα μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να εξυπηρετούμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε. Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, οπότε και η ομάδα πίσω της είναι ακόμη μικρή αλλά αποφασισμένη να απαντήσει σε όλα τα μηνύματα το ταχύτερο δυνατό. Συγχωρήστε μας μόνο πιθανές μικρές καθυστερήσεις στις απαντήσεις.

Και μην ξεχνάτε να δείχνετε την υποστήριξη σας. Κάντε μας like στο Facebook ή στείλτε μας προτάσεις για πιθανές συνεργασίες.