Εργαλεία

Οι theBExperTs έχουν ως στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες απλές στη χρήση και στην κατανόηση από τον μέσο παίκτη. Αυτές τις αρχές ακολουθούν και τα δύο (2) εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί μέχρι στιγμής, "BExperT" και "Marginator", το καθένα για συγκεκριμένη χρήση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, αρκεί ένα κλικ στο σύμβολο (+) των αντίστοιχων παρακάτω ενοτήτων.

Σε περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε απευθείας στη χρήση των εργαλείων μας, κάντε κλικ στο αντίστοιχο link σύμβολο στα δεξιά του πάνελ που σας ενδιαφέρει.

Ο BExperT είναι αρκετά απλός στη χρήση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τις παραμέτρους του ερωτήματος σου από μία σειρά διαδοχικών drop-down μενού. Συγκεκριμένα,

  • Στοιχηματική Εταιρία (δηλ. Bet365, Bwin, Interwetten, Landbrokes)
  • Τύπος Ερωτήματος (δηλ. "Βάσει ομάδας-απόδοσης" όταν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένη ομάδα και απόδοση(-εις), "Βάσει απόδοσης" όταν ενδιαφέρεσαι μόνο για την απόδοση(-εις))
  • Πρωτάθλημα (δηλ. Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, Αγγλική Τσάμπιονσιπ, Ισπανική Λα Λίγκα, Ιταλική Σέριε Α, Γερμανική Μπουντεσλίγκα, Γαλλική Λιγκ 1)
  • Ομάδα* (ανάλογα με την προηγούμενη επιλογή "Πρωταθλήματος")
  • Χρονική περίοδος (δηλ. Τρέχουσα σεζόν, Τελευταίες 2 σεζόν, Τελευταίες 3 σεζόν)
  • Γηπεδούχος ή Φιλοξενούμενος** (δηλ. "Γηπεδούχος" εάν η ομάδα που σε ενδιαφέρει παίζει εντός έδρας, "Φιλοξενούμενος" εάν η ομάδα που σε ενδιαφέρει παίζει εκτός έδρας)
  • Τύπος στοιχήματος (δηλ. "Συγκεκριμένη Απόδοση" όταν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένη στοιχηματική απόδοση***, "Εύρος Αποδόσεων" όταν ενδιαφέρεσαι για ένα εύρος στοιχηματικών αποδόσεων***)

* η παράμετρος "Ομάδα" προφανώς δεν δίνεται ως επιλογή όταν στο προηγούμενο βήμα έχει επιλεχθεί το "Βάσει απόδοσης" ως Τύπος Ερωτήματος

** όταν ως Τύπος Ερωτήματος επιλέγεται το "Βάσει απόδοσης", τότε το συγκεκριμένο drop-down μενού μετατρέπεται σε "Γηπεδούχος, Ισοπαλία ή Φιλοξενούμενος"

*** όλες οι αποδόσεις πρέπει να δίνονται σε δεκαδική μορφή (π.χ. 1.80, 2.7, κτλ)

Ο Marginator είναι πολύ εύκολος στην κατανόηση και χρήση. Απλά εισάγεις τις στοιχηματικές αποδόσεις του παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει στα αντίστοιχα πεδία και αφήνεις τον Marginator να σε συμβουλεύσει για το αν η αγορά σου είναι άξια στοιχηματισμού υπολογίζοντας την ανάλογη γκανιότα.