Σχετικά με εμάς

Η ιστορία πίσω από τους theBExperTs

Πάντοτε στην ιστορία του ποδοσφαιρικού στοιχηματισμού, τα στατιστικά υπήρξαν η πρώτη πληροφορία που ελέγχει ο κάθε παίκτης. Τα στατιστικά αυτά βέβαια παραμένουν σχετικά απλά χωρίς να προσφέρουν πολλά πέρα από ιστορικά/συγκριτικά αποτελέσματα των εμπλεκομένων ομάδων. Αυτό είναι και το κενό που οι theBExperTs αποφάσισαν να γεμίσουν. Εκτός από την προσφορά στατιστικών βασισμένων σε ιστορικό αποτελεσμάτων, αποφάσισαν να προσφέρουν και στατιστικά βασισμένα σε ιστορικό στοιχηματικών αποδόσεων.

Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία τους...

Οι theBExperTs - αρχικά απλά BExperT - ξεκίνησαν το ταξίδι τους κάποια χρόνια πριν όταν οι πρώτες γραμμές κώδικα γράφτηκαν σε μια σοφίτα κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και εκτελέστηκαν αρχικά τοπικά μέσω της παλιομοδίτικης γραμμής εντολών. Οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές - η οικομική κρίση είχε απλωθεί παντού - οπότε τα πρώτα βήματα έπρεπε να είναι τοπικά, σταθερά και κατά κάποιο τρόπο πειραματικά. Ύστερα από αυτή την πρώτη φάση ωρίμανσης, είχε φτάσει η στιγμή για ένα μεγαλύτερο βήμα, για μια διεθνή εμπειρία. Η επιλογή ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο και τα κρύα αλλά χωρίς καμία αμφιβολία υπέροχα τοπία της Σκωτίας. Οι theBExperTs εξελίχθηκαν ακόμη περισσότερο, απέκτησαν εμπειρία, έμαθαν πολλά και έγιναν κοσμοπολίτες. Σήμερα, οι theBExperTs είναι επιτέλους στον "αέρα", έτοιμοι για την αποστολή τους να βοηθήσουν παίκτες στοιχημάτων ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο να κερδίσουν τις μάχες τους ενάντια σε όλες τις πιθανότητες..!

Θέλεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες ενάντια στους bookmakers..?? Μαζί μπορούμε..!! Κάνε το ερώτημα σου στους theBExperTs..!! Τους ειδικούς στα στοιχήματα ποδοσφαίρου..

Και πάντα να θυμάσαι πως η πρώτη μας αποστολή είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη, ενωμένη κοινότητα παικτών. Για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να κάνεις τις προτάσεις σου. Και φυσικά να δείχνεις την υποστήριξη σου κάνοντας like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook (ή κάνοντας click στο αντίστοιχο Facebook logo στο κάτω μέρος της σελίδας) και/ή επικοινωνόντας απευθείας μαζί μας..!!